Dato/TidTekst
16.12.2022
Kl 22:51
Tests called IQ tests (Intelligence quotient tests) should be renamed to tests about what they actually are. If they are about solving logical problems, about testing a persons vocabulary and other general knowledge the test should be called test in logical problems, in vocabulary and in general knowledge. That is not the same as intelligence. Intelligence is about how people use their abilities in real life. That can be proven because anyone who scores high on an IQ test can do unintelligent things. Intelligence is not about what you are but about what you do. Example: There are four people working on a special case. One has scored 140 on an IQ test, one 120, one 100 and another 90. All have different opinions and some a self interest in the outcome of the case. Who is the most intelligent person when it comes to the case? That is the person who makes an influence on solving the case in the right way. That has nothing to do with score on IQ tests.
16.12.2022
Kl 18:55
Jeg syns Munch bygget ser ok ut utenfra men mener historien bak toppen på bygget ikke er verdig Munch og hans kunst. De som kjenner historien vet hva jeg mener. Det er flere grunner til at jeg mener at Munch hører hjemme på Nasjonalmusset.
Han har malt utrolig mye og antakelig veldig mange nordmenn og det er historier bak alle kunstverkene hans. Min mening handler ikke om hva og hvem han har malt men om å vise respekt for Munch.
16.12.2022Om det hadde vært sånn at Munch muséet av en eller annen grunn blir galt å bruke til Munchs kunst så er det ikke vanskeligere enn å bruke Munchmuséet (bygningen har spesiell design men er sikkert bra) til annen kunst og for eksempel Nasjonalmuséet til Munchs kunst? Om historien bak toppen på bygget av en eller annen grunn er et problem ville det kanskje vært fint å bruke bygget til annen kunst og Nasjonalmuséet til Munch? Jeg vet ikke nok om dette men lurer på om arkitekten har vært påvirket av en psykotisk person (når det gjelder toppen) Bygget er sikkert bra. Om toppen på bygget er et uttrykk for “fremoverlent” så ville nyere kunst kanskje være mer i stil kanskje med bygget?
16.12.2022
Kl 17:09
Mye tyder på at beslutningstakere eller en person som har påvirket beslutningstakere siden 2011 har vært psykotisk og alvorlig psykisk syk. Om personen fremdeles lever trenger han/hun uten tvil psykisk helsehjelp.
G12 poser (skoringen?), Anton sports bruk av tallet 32 på klær, bruk av poser med teksten Arniesays Oslo på (kan handle om vrangforestillinger knyttet til 11. september), det spesielle designet på Munch bygget, Nasjonalmuséet (selv om det ble fint og ligger fint), et nettverk av menneskers bruk av poser for å kommunisere noe (Ark er riktignok kjedenavnet så ikke noe galt å skrive det på posene), søppelbiler som det står JOAB på og tekst på vinduer innvendig i et av universitetsbyggene på Blindern kan uten tvil knyttes til en eller flere forbrytere og/eller psykotiske personer som har stjålet data fra min PC siden før 22. juli.
16.12.2022
Kl 16:53
“Arniesays Oslo”
Is Arnie psychotic?
13.12.2022 kl 15:40Person ba om å få en tom cola flaske av meg da jeg satt på La Baguette på Oslo City. Jeg antar for å hjelpe økonomien i julehandelen. Selv om jeg ikke har verdens beste økonomi ga jeg ham flasken med glede. Hadde det vært en annen forklaring på det, som at han var ute etter flasken fordi den hadde spor av mitt DNA på seg for å bruke det på en eller annen måte (for eksempel for å plante “bevis”), så hadde ikke det forundret meg i det hele tatt etter den manipulasjonen av både hendelser og mennesker som har vært siden 2011. Det er jo sinnssykt.
nb_NONorsk bokmål
%d bloggere liker dette: