The organization AIUPCS will work to prevent companies from making hardware and software that enables invisible and uncontrolled PC surveillance and protect people from those who do.

Mennesker kan med dagens PCer og operativsystemer følge med på alt det du gjør på din PC og til og med manipulere tekst i dokumenter du jobber i uten at du har en anelse om at det foregår. Politimyndigheter bryr seg ikke og de fleste politikere forstår ikke alvoret i det og at det ikke kan fortsette. Det må forandres. Selv en konge/dronning skal ikke ha en slik mulighet. Jeg har vært offer for slik uakseptabelt datatyveri (spionasje) i flere år før og etter sommeren 2011. Mennesker som
holder på slik kan være sprø (som de som har gjort det mot meg) og de må stoppes.

Det at jeg har vært offer for det betyr at også andre mennesker kan være eller bli offer for det. Antakelig er det flere som utsettes for det som ikke er oppmerksomme på at det foregår og det er et problem fordi bakmenn misbruker det med økonomiske og personlige motiv.

Vi må alliere oss for å stoppe forbrytere/syke mennesker som holder på slik. Fyll inn skjermaet (kommer i nær fremtid) under så oppretter vi en forening for å jobbe videre med denne saken.

nb_NONorsk bokmål
%d bloggere liker dette: