Aviser/tidsskrifter som legges i aviskasser

På aviser/tidsskrifter som legges i aviskasser skriver du på forsiden av avisen eller tidsskriftet Aviskassens Id som står skrevet på Aviskassen etterfulgt av din Eier Id som er telefonnummeret ditt med en A foran. For eksempel AK1234/A94782202 som i eksempel under.

Utfylling av klistrelapper

Alle serveringssteder har eller kan få en Eier Id som fylles ut i feltet ‘Eier Id’. Den brukes for å fordele innbetalinger fra de som betaler for å lese aviser/tidsskrifter. Velg Finn Eier id i menyen for å se om serveringsstedet ditt/du jobber for har en Eier Id. Om ikke kan du skrive en SMS til 94467224 med teksten ‘Ny Eier Id, navn på serveringssted, adresse, postnummer, by’. Du vil motta SMS innen 24 timer når stedet er blitt tildelt en Eier Id.

Når en gjest ønsker å gi en avis eller et tidsskrift til et serveringssted skrives først serveringsstedets Eier Id etterfulgt av et deletegn og personens Eier Id. Personens Eier Id er automatisk hans/hennes telefonnummer med en A foran (ingen registrering er nødvendig for personer).

Bruksanvisning som festes på lokket til aviskasser i leilighetsbygg

nb_NONorsk bokmål
%d bloggere liker dette: